08 November
The Basement

21 & 22 November
De Vijf Sinnen

26 November
Fabriek Ried

Een driegangen vegan menu, bereid met lokale producten, geserveerd op een bijzondere locatie – The Basement.
Een intieme avond vol smaak, sfeer en verrassingen

Meer informatie volgt binnenkort.

“Met jarenlange ervaring in professionele keukens en evenementen brengt Sebastiaan van Stralen maatwerk op locatie. Van intieme privé diners, bedrijfsevenementen tot aan grote festivals, altijd vers, seizoensgebonden en met oog voor duurzaamheid. 

Zijn liefde voor koken begon thuis en al op 13-jarige leeftijd liep hij stage in de keuken. Sindsdien heeft hij vooral in Leeuwarden en omgeving gewerkt en veel ervaring opgedaan in diverse keukens. Naast restaurants verzorgde hij talloze cateringen in heel Friesland van BBQ’s en fine dining tot workshops en festivals.

Vier gangenmenu €69,50 p.p. Graag eet- en dieetwensen aangeven bij de reservering”

Reservering hier!

 

Meer informatie volgt binnenkort.